Ik wil mijn reis wijzigen of omboeken, wat moet ik doen?

Als je de geboekte reis wilt wijzigen dan moet je altijd contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Zij zullen in samenspraak met de uitvoerende reisorganisatie gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten dit met zich mee zal brengen. Een wijziging kan heel klein zijn bijvoorbeeld een foute voorletter of je kan bijvoorbeeld de gehele reis naar een andere datum willen verzetten of je relatie is over en je wil graag iemand anders meenemen?

Voor al deze verzoeken zal Directbookers altijd contact opnemen met de uitvoerende reisorganisatie, pas na overleg kan er aan je doorgegeven worden wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten. Wij gaan pas echt wijzigen op het moment dat we van jou akkoord hebben ontvangen. 

Wijzigingen aanbrengen in een boeking binnen 6 weken voor vertrek kan lastiger zijn. Alle gegevens zijn inmiddels al definitief doorgestuurd naar de accommodatie en de luchtvaartmaatschappij. Dit kan in plaats van wijzigingskosten soms leiden tot annuleringskosten. Wil je toch weten wat de mogelijkheden zijn informeer dan bij een van onze medewerkers. 

De kosten van een wijziging zijn afhankelijk van de reisorganisatie waarbij de reis is geboekt. Deze kosten worden altijd vermeerderd met € 25,- kosten namens Directbookers. Nogmaals een wijziging wordt pas doorgevoerd op het moment dat wij je akkoord hiervoor hebben ontvangen.